Resultaten voor medaille maken

medaille maken
 
chocolade medaille
MEDAILLES.
Medaille doosjes zijn hiervoor verkrijgbaar zie artikel nr E6010. Copywright DAS Roggel/Venlo 2007-2014. PC weergave Mobiele weergave. The best shopping cart software by ShopFactory powers D199.
stropdassen
Medailles van de Sovjet-Unie Wikipedia.
Honderdduizenden stierven maar Leningrad hield stand tegen de nazi's die de stad met de grond gelijk hadden willen maken. De medaille toont hoe mannen èn vrouwen hun stad samen met matrozen en soldaten verdedigen. Verdediging van de Kaukasus. Medaille voor de verdediging van de Poolstreken. Za oboronoe Sovetskogo Zapoljarja. en lint Naam Nederlands / Cyrillisch / Latijns schrift Datum van.
SEO Page Optimizer France
Veldwijk.com Medailles Veldwijk.com.
Medailles zijn er in verschillende maten en prijsklassen. De medailles zijn verkrijgbaar in het goud zilver en brons. De voorkant van de medaille kunnen we voorzien van een afbeelding en/of eigen logo. Op de achterkant kunnen we uw tekst graveren en om het af te maken kiest u een bijpassend halslint! Medailles kunt u gebruiken bij sportwedstrijden kinderfeestjes of als herinnering. We hebben een zeer breed assortiment aan sportprijzen waaronder medailles. Wij hebben allerlei modellen medailles die wij kunnen voorzien van een door u gekozen afslag zoals van voetbal of zwemmen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten en mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem direct vrijblijvend contact met ons op.
3d echo nijmegen
Medailles Toulet Van Bael.
Zoek op productcode Zoeken. Laat een medaille maken speciaal voor uw evenement! Met een medaille schenkt u fierheid. Toulet Van Bael heeft een zeer ruim assortiment.
drone professionnel
Medaillefabriek Stol B.V.
Mijn Prestatie Mijn Medaille. Wie kan zich zijn eerste medaille niet herinneren? Veelal bewaren we de metalen herinneringen om later nog eens terug te denken aan de geleverde prestatie. Als trotse drager tonen we iedereen de beloning van een nieuwe ervaring. Bij Medaillefabriek Stol ontwikkelen en vervaardigen wij dagelijkse nieuwe medailles en herinneringen voor bijzondere momenten. Vanaf onze nieuwe locatie proberen wij telkens het plezier van de fabricage in de producten terug te laten komen. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom te Zeist u kunt ons bellen voor een afspraak 0343 492220 of ons een e-mail sturen. Sommige gebeurtenissen verdienen meer.
stand parapluie
Medaille Utrecht Bekerplanet.nl.
Koop nu de medaille Utrecht. Een mooie medaille voor een scherpe prijs. De medaille kan dienen als een mooi aandenken aan uw evenement of toernooi. Bekerplanet zorgt voor een goede en snelle levering. De medaille is gemaakt van ijzer en is verkrijgbaar in de kleuren goud zilver en brons. Hieronder kunt u gemakkelijk de informatie invoeren waardoor u de medaille zelf kunt samenstellen. Kies een afbeelding die op de voorkant van de medaille komt en de gravure die op de achterkant komt. Met een lintje maakt u de medaille helemaal af.
Chocolade Medailles doos met 24 stuks.
Chocolade Medailles doos met 24 stuks. Chocolade Medaille 24 stuks. Doos met 24 gouden chocolade medailles met nr1 erop. De chocolademedailles hebben een diameter van 7.5 cm en weegt 23 gram. De lengte van het koord is 84 cm en dubbelgevouwen is de lengte 42 cm. Gaat heel gemakkelijk om een hoofd heen. suiker volle melkpoeder cacaoboter cacaomassa weipoeder emulgator sojalecithine natuurlijke vanille. Bevat koemelk en soja. Kan sporen van noten bevatten. Snoepstore.nl lekker veel voor weinig! Bij Snoepstore.nl bent u aan het juiste adres.
Medaille Eindhoven Bekerplanet.nl.
Hieronder kunt u de medaille zelf samenstellen. Kies een afbeelding die op de voorkant van de medaille komt en de gravure die op de achterkant komt. Om de medaille af te maken kunt u nog een lintje kiezen. Een voorbeeld van alle lintjes en afslagen vindt u op de afbeeldingen bij het product. Bekerplanet zorgt voor een goede en snelle levering van uw bestelling.
Medailles laten maken? Wij zijn de specialist in medailles en onderscheidingen.
Hier vindt u een collectie van onze standaard medailles de eerste 9 modellen en maatwerk medailles. U kunt de medailles al vanaf 50 stuks bestellen. Medailles Medaillons op maat laten maken. Wanneer u écht originele medailles wilt hebben dan kunt u deze door ons op maat laten maken. De mogelijkheden van de medailles zijn bijna onbeperkt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen vorm en grootte bepalen ontwerp in reli ë f of in kleur laten plaatsen en kiezen uit diverse metaalkleuren. Voor een perfecte presentatie kunnen de medailles geleverd worden in luxe geschenkdozen. Afmeting van medailles medaillons. U kunt zelf de afmeting van de medailles bepalen. Deze kunnen wij produceren in een diameter van 20 mm t/m 140mm. De meest verkochte afmetingen zijn van 40x22mm en 50x3mm.
Medailles bestellen al vanaf 0.60!
Goedkoopste en grootste assortiment medailles carnavalsmedailles halslinten en sleutelhangers. Gratis eigen logo en tekst. Snelle levering en goede service.
Medailles Avondvierdaagse Haarlem en omstreken.
In 1923 kreeg Droste een nieuw beeldmerk in artistieke stijl. Het is ontworpen door Jan Wiegman en wordt het pastille-mannetje genoemd. Dat poppetje inspireerde de ontwerper van onze medaille. De vier poppetjes op onze medaille symboliseren dus niet een vader en moeder met twee kindertjes of vier poppetjes vanwege de vierdaagse maar heeft dus duidelijk te maken met de poppetjes van Droste. Op onze medaille staat het woord HOLLAND. We hebben getwijfeld of er HAARLEM had moeten staan maar omdat we de Avondvierdaagse van Haarlem en omgeving zijn met startplaatsen in Heemstede en Spaarndam vonden we HOLLAND beter om geen verwarring te geven voor Heemstede en Spaarndam. Verder staat er op avondvierdaagse en een cijfer.
Vaderdag knutselen medaille van papier.
Wil je voor Vaderdag iets moois knutselen dan zijn deze medailles een geweldige DIY! Zet papa in het zonnetje door te knutselen met papier. We laten je zien hoe je zo'n mooi embleem maakt. Wat heb je nodig? Hoe knutsel je een medaille? Trek een cirkel op het papier met behulp van een smal glas ca 6 cm doorsnede.

Contacteer ons